Hvilken dag er det idag.. hvilken dag er det idag.. er det...?

Når jeg tenker meg om er det jo faktisk onsdag, men må si at jeg går helt i surr i disse dagene, nå som jeg bare går hjemme om dagen!

Våknet idag tidlig og var übertrøtt.. Andrea våknet 07.30 - sent for noen.. men tidlig for oss :P Her pleier snuppa sove til 8-9.. så da satte vi på en Mikke Mus film i senga, og andrea kosa seg mens jeg kunne slappe av en time til. hehe.. enkelt å greit!:)

Så da kom hun litt sent i bhg, var ikke der før nærmere halv 11. men deilig med sånne dager også.. der man ikke trenger å stresse på morningen.. Ta livet helt med ro!

Jeg dro hjem as always.. virra litt rundt på nett før jeg hoppa i dusjen.. Tok en snartur opp til mamma. tok en røyk og skravla litt før jeg henta snuppa i bhg kl 3 :) Så gikk vi oss en tur, fant en lekeplass vi stoppet på. Knipsa noen bilder, men må bare finne den f*** USB saken.. ARG! før vi gikk videre på butikken.. Handlet litt middag og andrea fikk en is..

Sånn utenom det har vi bare sett barnetv, sykla litt ute, spist middag og slappet av! Vært et nydelig vær idag også. så nå henger to stativer med klær ute - på tide å få de inn snart !!

Nå er jeg i grunn stup trøtt.. Men er redd for at om jeg legger meg nå vil jeg bar våkne i 12 - 1 tiden.. og da har jeg gjort det..

Én kommentar

ANOUSHKA SKAAR

24.jun.2009 kl.12:50

du er ikke den eneste som går i surr! Fin blogg du har! :)

Skriv en ny kommentar

hyssamaia

hyssamaia

21, Oslo

Jeg er en fornøyd å bli alenemor på 21 år som bor i oslo. Er mamma til andrea på 2,5. Fra høsten skal jeg begynne å studere. Skal bli sykepleier - noe jeg intr. meg veldig for. Gleder meg veldig til å komme igang. Sånn utenom det tilbringer jeg mye tid med datteren min - og drar gjerne ut på byen eller er med venner når hun tilbringer en helg hos sin far..

Kategorier

Arkiv

hits